💘💘💘 SZUKAMY WALENTEGO DLA PODOPIECZNEGO 💘💘💘

My, wolontariusze Fundacji Jestem Głosem, jesteśmy wprost szaleńczo zakochani w naszych podopiecznych 🤩
    Wiemy, że Wy również pałacie do nich gorącym uczuciem, prawda? 😏😻
    Z okazji nadchodzącego Święta Zakochanych chcemy pokazać, że i nasze psiaki i kociaki są przez Was kochane! ❤️🧡💛💚💙💜
    Jak wszyscy wiemy, 14 lutego są Walentynki 🥰
    I Wy możecie zostać takimi Amorkami dla Naszych psiaków i kociaków. Każdy lubi dostawać małe prezenty – zwierzaki również. 🎁
    Każdego dnia na tej grupie -> SZUKAMY WALENTEGO DLA PODOPIECZNEGO – psiaka i kociaka [ https://www.facebook.com/groups/470656617897815/?ref=share ] będzie się pojawiać kilka postów z grafiką i krótkim opisem Naszych podopiecznych, przedstawimy każdego zwierzaka, który jest pod opieką Naszej Fundacji i to Wy będziecie mogli zdecydować komu chcecie wysłać walentynkę ! 🐱🐶❤️
    Cała akcja polega na tym, że będziemy przedstawiać Wam podopiecznych Fundacji Jestem Głosem Tych, Co Nie Mówią wraz z ich małymi marzeniami/potrzebamI. 🐱🐶 Akcja będzie trwała do końca lutego 😍
    Wybierajcie zatem swoich ulubieńców i przysyłajcie amora z podarkami, z pewnością podbijecie ich serca 💘😽😸
    Każda grafika będzie przedstawiać zdjęcie zwierzaka i krótki list miłosny, a w opisie będziecie mogli poznać jego historie – umieścimy tam również kontakt do wolontariusza, który ma pod swoją opieką danego psiaka lub kociaka z którym będziecie mogli się skontaktować w sprawie paczuszki dla zwierzaka.😻
    Liczymy na Was Amorki! ❤️
    I dziękujemy za wsparcie w imieniu Naszych psiaków i kociaków!🐱🐶❤️