Dwa piękne aktywne psy szukają domu

Dwa piękne duże psy, które szukają domu z aktywnymi ludźmi, którzy będą z nimi pracować. I Rysiek i Rex będą idealni dla ludzi uprawiających sporty jak bieganie, dog trekking, lub jakąkolwiek inną aktywną formę czasu.

Ryszard

Ryszard jest w typie dużego Spaniela…

Jest wykastrowany, zaszczepiony odrobaczony i czeka by lecieć do nowego domku…

Niech was nie zmyli uroda – to bardzo charakterny pies, który nie miał łatwo, z 3 razy zmieniał dom, a jego ostatni właściciel, próbował go zabić dźgając nożem kilkukrotnie.

Ryśkowi udało się cudem przeżyć, ale już nigdy nie zaufa człowiekowi, to nie jest pies przytulas, nie lubi dotyku człowieka, głaskania i zabiegów pielęgnacyjnych jak czesanie itp. za to lubi się kąpać i siedzieć w wodzie;) To nie jest łatwy pies, ugryzie jak poczuje się zagrożony.

Dodatkowo Rysiu bardzo nie lubi dzieci, dosłownie biegające dziecko mogłoby wyzwolić w Ryśku instynkty łowieckie, więc zostanie wydany tylko do ludzi bez małych dzieci, którzy wezmą pod uwagę jego problemy i będą stale kontrolować sytuację.

W hotelu w którym przebywa jest krenelowany, dogaduje się z wieloma psami, nigdy się nie męczy, nie zapomnę pierwszej opinii o Ryśku z hotelu:

poszliśmy na spacer na rolkach na 3 h, po czym wróciliśmy do domu i Rysiek stwierdził, że nie jest zmęczony i Idze na spacer z resztą psów i kolejne 3h spędził biegając”.

Kontakt w sprawie Ryszarda 506 952 182 lub 505 027 258

Rex
    1,5 – 2 lat
    Wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony i zachipowany.

Rex jest młodym, energicznym psem. Dogaduje się z psami, załatwia potrzeby na dworze, nie wyje zostając w domu. Jednak szuka osoby aktywnej, która lubi spędzać wolny czas na pracy z psem. Osoby odpowiedzialnej, która podejmie się pracy z tym psistojniakiem (bo wymaga, zajęcia oraz odpowiedniego zajęcia umysłu 😉). Rex toleruje wszystkie psy, małe raszki mogą mu wchodzić na głowę ale potrafi pokazać żeby, potrafi się mocno nakręcać, dlatego szuka domku, który spożytkuje jego energię.

Kontakt w sprawie Rexa 506 952 182 lub 505 027 258