Flips

Nasz mały Flips już po wizycie u weterynarza Chłopak miał mnóstwo pasażerów na gapę w futerku no i jednak początki kociego kataru, więc leczymy…Testy fiv/felv są ujemne, jednak jesteśmy jeszcze w trakcie dalszej diagnostyki. Czekamy na wyniki badania licząc, że przynajmniej tam nie będzie „niechcianych gości” Potem jeszcze przed maluchem szczepienia żeby mógł wyjść z izolatki
    Ciocie w DT dbają by maluch się nie nudził, a on zresztą bardzo przytulaśny, więc po cichu się zastanawiamy kto z rodziny mieszka z nim w tej łazience ❤️
    Flips oczywiście będzie szukał domku jak będzie zdrowy i po wstępnych szczepieniach
    W obecnej chwili prosimy Was o pomoc w opłaceniu leczenia i badań Flipsa, oraz innych podopiecznych, o których zdrowie walczymy
    Jak można pomóc ?
    ✅️ Wpłacając datek na nasze konto:
    Tytuł wplaty: Darowizna dla Flipsa
    FUNDACJA JESTEM GŁOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ
    44-210 Rybnik ul. Dąbrówki 3c.
    Konto ING:
    Paypal: jestemglosemtychconiemowia@gmail.com
    Dla przelewów z zagranicy:
    kod SWIFT INGBPLPW 43105013441000009080299499
    ✒ Pamiętajcie ze darowizny wpłacane na nasze konto możecie odliczyć od dochodu w rocznym PIT – jesteśmy na liście OPP !
    ❣️KRS 0000570401❣️
    ✅️ Wesprzeć podopiecznych przekazując paczuszkę :
    można do nas pisać, lub kontaktować się wg.wskazówek podanych w poszczególnym ogłoszeniu. Jeśli to jest nr telefonu i ktoś nie odbiera to warto napisać sms.
    ⚠️Nie wysyłajcie paczuszek pod adres naszej siedziby bo jesteśmy tam tylko w trakcie dyżurów
    Można również wysłać paczuszkę poprzez platformę Ocalone Łapki -> https://ocalonelapki.pl/fundacja-jgtcnm
    ✅️ Licytując fanty na naszych bazarkach, z których każda złotówka pomaga potrzebującym zwierzętom:
    Pchli Targ
    Bazar