Fortis

Foris vel kot zagadka szuka domu !
    Dlaczego kot zagadka ? Trafiła pod nasza opiekę częściowo łysa… dziesiątki badań, które nie wykazały NIC ! Grzybica, pasożyty, nużyca, stres, nowotwór, itp. itd… diagnoza padła na alergie… długie miesiące na jednej i tej samej karmie… a stan zdrowia ? Raz lepiej raz gorzej 😕 dlaczego ? Ponad rok leczenia… sterydów… by ponownie wrócić do punktu wyjścia… powtórzyliśmy WSZYTKIE badania i ponownie nie wykazały zupełnie nic… z bezsilności postanowiliśmy w ciemno podać leki na grzybice i pasożyty i… CUD ! Stan Fortis zaczął poprawiać się z dnia na dzień ! Sierść rosła w oczach 🥰 Fortis pozostaje kotem zagadką.. wróciliśmy tez do zwykłej karmy – Feringi – i sierść wciąż jest na swoim miejscu 🥰 Przed nami ostatnia dawka leku na „pasożyty”, leczenie „grzybicy” – zakończone, a wiec teraz obserwujemy ✊✊✊ Ale jesteśmy dobrej myśli, a Fortis już rozgląda się za swoim domkiem ❤️ jakim kotem jest Fortis ? To wulkan miłości, energii i pozytywnych wibracji ❤️ na początku jest nieco wycofana, ale szybko się przekonuje ❤️ lubi być blisko człowieka, dobrze dogaduje się ze spokojnymi, nienachalnymi kotami. To czarne futro przyniesie komuś niesamowite szczęście i całkowicie podbije serce 😻
    To jak ? Dasz szanse Fortis ?? Ankieta adopcyjna
    Kontakt tel. Asia +48 661 019 102(najlepiej kontakt SMS) Fortis przebywa w domu tymczasowym w Rybniku (Ślask)
    Płeć:Samica