Gwiazdka

Gwiazdka szuka domu Gwiazdka ma ok.4 miesiące, jest zdrowa, testy fiv/felv ujemne, wszelkie pasożyty pokonane Dziewczyna jest zaszczepiona i posiada książeczkę zdrowia. Przed adopcją zostanie zaczipowana. Gwiazdeczka jest żywiołową koteczką, ciekawską i łaknącą kociego towarzystwa. Lubi się bawić i biegać z innymi kotami. Mieszka w DT z psem, który nie stanowi dla niej źródła strachu Ładnie korzysta z kuwety, również z tzw.zamkniętej. Nie wybredza w jedzonku Jest typową indywidualistką, przychodzi na mizianko kiedy ona tego chce, nawet wtedy sama zaczepia Lubi spać na miękkich posłaniach typu kocyk lub kołderka, z człowiekiem śpi obok lub w nogach. Często wchodzi na wysokości sobie poleżeć W DT korzysta z pionowych i poziomych drapaków, więc nie drapie mebli Fajnie gdyby w nowym domku miała kocie towarzystwo do wspólnych zabaw Szukamy domku niewychodzącego, który będzie świadomy tego, że kot, szczególnie młody wejdzie i wskoczy wszędzie, oraz który będzie miał pokłady cierpliwości by Gwiazdka mogła się zaaklimatyzować w nowej sytuacji. To wrażliwa i płochliwa kotka, więc na początku może być wycofana zanim zaufa Obowiązuje umowa adopcyjna, w której m.in.warunkiem będzie późniejsza kastracja. Udostępniajcie Gwiazdkę, może ktoś pokocha to małe wszędobylskie stworzonko, z wzajemnością A może już ktoś się zakochał? Prosimy o wypełnienie niezobowiązującej ankiety: https://docs.google.com/forms/d/1j-OOJ0Qru67K4nRgRt8CDZ5wip5_rugLEFvpxET_1vY/viewform?chromeless=1&edit_requested=true Po wypełnieniu prosimy oczekiwać kontaktu od opiekuna z Fundacji W sprawie adopcji kontakt: Karolina tel/WhattsApp – 696437002. Najlepiej najpierw napisać sms.