Koral

Koral rozgląda się za domkiem
    To ok.5-ciomiesieczny kociak, który zwalczył panleukopenię. Był najsłabszy, jako pierwszy z rodzeństwa zachorował. Znaleziony chory, z zaawansowanym kocim katarem, a mimo wszystko się nie poddał. Pod troskliwym okiem cioci Asi, i dzięki jej szybkiej reakcji, dziś jest zdrowy i cieszy się życiem.
    Jego oczko ucierpiało w wyniku kociego kataru, ma zrosty, które za jakiś czas, jak podrośnie jeszcze trochę, będziemy kontrolować ponownie pod kątem ewentualnej konieczności zabiegu. Prawdopodobna niedrożność kanalików może powodować to, że Koral pozostanie tzw.płaczącym kotkiem.
    Koral jednak nie przejawia swoim zachowaniem dyskomfortu, bawi się, chętnie przytula, kocha człowieka. Jest dość spokojnym maluchem, przytulaśnym i niewybrednym w jedzonku.
    ❤️Jest zdrowym kociakiem, badania fiv/felv ujemne, odrobaczany, zaszczepiony. Jest drobny, więc kastracja jeszcze przed nim. Przed adopcją będzie zaczipowany.
    Szukamy domku niewychodzącego, gdzie Koral będzie miał spokój by się zaaklimatyzować i dużo miłości by mógł ją odwzajemnić. Można kotka odwiedzić w DT w Rybniku.
    Obowiązuje wizyta przedadopcyjna, oraz umowa. Jeśli Koral podbił czyjeś serduszko to prosimy o wypełnienie niezobowiązującej ankiety:
    Po wypełnieniu prosimy oczekiwać kontaktu od opiekuna z Fundacji
    ℹ️ W sprawie adopcji kontakt:
    Karolina tel/WhattsApp – 696437002. Najlepiej najpierw napisać sms.
    Płeć:Samiec