Kropek

🐈 Kropek nadal czeka na domek😿
    On już tak długo w DT jakby świat o nim zapomniał…a on kochany taki – przytulas, miziak, śpi w łóżeczku, kocha rączki i człowieka, grucha niczym gołąbek…😉
    To bardzo wrażliwy kotek, kiepsko znosi brak towarzystwa innych kotów. Oddany człowiekowi w całości 💞
    Uratowany i wyleczony z potwornego kociego kataru. Wyleczylismy gronkowca i jest po kuracji autoszczepionką, jednak czasem niestety zdarza się moment że chlipie i kicha a nawet łzawi mu oczko. Potem znowu nic. To niestety skutek uboczny walki jaką stoczył o zdrowie. Ale wszelkie objawy należy obserwować bo w razie pogorszenia szybka interwencja jest najważniejsza!
    Kropek lubi bawić się z kotkami i nawet z psem😻 Odnajdzie się tylko w domku gdzie są inne kotki chętne do spędzania z nim czasu na zabawie i spanku.
    Ma ok.9 m-cy ale pozostał drobny i mały. Jest wykastrowany, zaczipowany i zaszczepiony. Tylko brać i kochać ❣
    Kochać tak jak on kocha💚
    Jego dwie adopcje nie doszły do skutku. Przypominamy że koty żyją ok.20 lat i na taki czas podejmujemy się opieki i miłości. Warto to dobrze przemyśleć przed podjęciem decyzji o adopcji 😻
    🏠 Domek tylko niewychodzący. Prosimy o ankiety – oddzwonię:
    ☎️ kontakt – Karolina 696437002.

Naszych podopiecznych można wspomóc w bardziej tradycyjny i bezpośredni sposób:
    Tytułem : Darowizna
    FUNDACJA JESTEM GŁOSEM TYCH CO NIE MÓWIĄ