Milady

Milady szuka domku
    Milady to wyjątkowo przytulaśna koteczka. Lubi być przy człowieku, a w nocy śpi przytulona w łóżku niczym poduszka. Jej najlepszym miejscem spędzania czasu jest właśnie łóżko, kanapa oraz parapet. Nie bawi się sama, ale uwielbia zabawy wędką w tzw.polowanie. Na to wszystko w nowym domu jednak będzie potrzebowała dużo czasu by się zaklimatyzować.
    Jest wybredna w jedzonku, zjada tylko karmę z kawałkami kurczaka Greenwood, i od czasu do czasu WildFreedom, które lubi mieć podane w szerokiej miseczce. Jest płochliwa, boi się hałasu i gwałtownych ruchów. Wizyty u weterynarza stanowią u niej problem ze względu na transport – nie znosi pobytu w transporterku.
    Milady jest kotką bardzo terytorialną i nie akceptuje kociego towarzystwa.
    Ponieważ spedzila u nas sporo czasu i znamy ją bardzo dobrze, a jednocześnie znamy jej potrzeby, nowy domek będzie musiał spełniać warunki dla niej najbardziej odpowiednie. Na pewno będzie potrzebowała sporo czasu na adaptację nowego domu, ludzi i otoczenia, więc potrzebny będzie czas, dużo wrażliwości i cierpliwość.
    ℹ️Milady to ok.6 letnia kotka, zdrowa, fiv/felv ujemne, wysterylizowana, regularnie odrobaczana i szczepiona, posiada czip oraz książeczkę zdrowia.
    Przebywa w DT w okolicach Rybnika.
    Szukamy domku bez innych kotów oraz bez małych dzieci. Łagodny pies nie stanowi problemu, choć w DT Milady psa unika. Nowa rodzina musi mieć czas dla niej na zabawę i czesanko, oraz miejsce na kołderce i podusi.
    Obowiązuje ankieta oraz wizyta i umowa adopcyjna.
    ➡️Link do ankiety:
    Po wypełnieniu prosimy oczekiwać kontaktu od opiekuna z Fundacji
    Kastracja:Tak