Dorcia

Dorcia, ta mała sunia wiele przeszła…eh
    Jest bardzo ostrożna i wycofana, trzba ją przekonać do siebie. Do obcych sama nie podejdzie – będzie raczej uciekać. Psy i koty raczej toleruje.
    Niestety gdy się wystraszy, albo któś spróbuje ją na siłę dotknąć, zrzucic z łóżka, pokaże zęby i kłapnie.
    Kruszynka jest młoda, ma ok 2 lata, niestety nie ma żadnej historii szczepień, wieć wszystko robimy na spokojnie, kolejne szczepienie przed nią, a kastracja będzie możliwa w połowie września. Co nei znaczy, że mała nie może iść do domu – wręcz przeciwnie, może lecieć w każdej chwili, bo lepiej będzie wykonać taki zabieg po adopcji.
    Dobrze by miała jakieś zwierzęce towarzystwo – zrównoważony i opanowany pies/suka rezydent, byliby idealni, by Dorcia mogla się otworzyć i naśladować ich zachowania. U mnie przebywa z Jimmym i jedyne czego ja Jimmy nauczył to szczekać 😜 Uwaga, sunia może przejawiać lęk separacyjny, jezeli adoptujący nie wprowadzą zasad prewencyjnych przed tym problemem zaraz po adopcji.
    Kontakt 506 952 182 – jak nie odbieram – proszę napisać smsa, że chodzi o Dorke