Pomóż nam przetrwać pandemię. Czy to będzie nasz koniec?

Ten czas jest dla Nas i dla Naszych podopiecznych bardzo ciężki… A n pomoc czekają jeszcze inne zwierzaki, które trafią pod Naszą opiekę… Chcesz nam pomóc?

>>KLIKNIJ TUTAJ<<

lub skopiuj link do zbiórki:

Kochasz zwierzęta? Nastał czas, w którym mamy bardzo ograniczone możliwości pomocy, nasze konto jest puste. Brakuje nam funduszy, nie mamy za co opłacić faktur.

Nasi podopieczni na razie jeszcze mają co jeść, ale co kiedy się skończy? Już zaraz zacznie brakować wszystkiego: karmy, żwirku itp. Nie mamy dużego zapasu, możemy liczyć tylko na Waszą pomoc.

Teraz jest najgorszy okres, wprowadzone obostrzenia znacznie ograniczają nasze możliwości, ale nie możemy przestać działać… Nie możemy zostawić bez pomocy bezdomnych zwierząt. Już zaraz zacznie się okres kociąt, który przyniesie sporo maluchów, również tych, których los nie oszczędzi.

W tym momencie pod opieką fundacji jest około 100 zwierząt(!). Kilku naszych podopiecznych wymaga kosztownego leczenia (między innego białaczkowy Klakier, nerkowe Przytulas i Black, powypadkowa Furia). Część naszych zwierzaków wymaga specjalistycznej karmy (Gastrointestinal i Renal).

Każdy dzień to walka. Walka o przetrwanie tysięcy zwierząt zostawionych bez pomocy…

Koty, które codziennie czekają na karmiciela, który nie powinieneś przyjść, bo nie ma jak, ale to nie ważne, i tak pójdzie, mimo zakazów, mimo kontroli… Jednak kiedy braknie karmy, co wtedy?

Bezdomne zwierzęta, walczące o każdy posiłek…

Czy pomożesz nam dalej walczyć o życie tych, które głosu nie mają? Błagamy o każdy grosz, jeśli nie będziemy mogli opłacić faktur, będziemy musieli ograniczyć nasze działania, a wtedy… Nie chcemy nawet myśleć, ile kotów i psów nie doczeka pomocy.

Twoje kilka złotych, kilka złotych Twojego znajomego, i jego znajomego… i uda się opłacić faktury, będziemy mogli dalej działać! Kochani, tyle razy pokazaliście, że razem mamy moc! Bez Was nie damy rady, prosimy, pomóżcie! Wesprzyj nas w tym ogromnie trudnym momencie. Każdy grosz jest na wagę złota!