Pchli Targ „Jestem Głosem Tych Co Nie Mówią”

Link do grupy Naszego Pchlego Targu na Facebooku, zapraszamy do zakupów 🙂 :

>>KLIKNIJ TUTAJ<<

lub skopiuj link do grupy:

To Pchli targ z którego pieniądze w całości zostaną przekazane na zadłużenia fundacji za leczenie chorych i skrzywdzonych zwierząt.

FUNDACJA JESTEM GŁOSEM TYCH CO NIE MÓWIĄ Ul. Rybacka 54a, 44-207 Rybnik nr konta ING 43 1050 1344 1000 0090 8029 9499

REGULAMIN bieżącego bazarku Fundacji Jestem Głosem Tych Co Nie Mówią:

1. Licytacja przedmiotów trwa w podanym terminie zawsze do godziny 20:00.59. Oferty złożone po tej godzinie nie będą brane pod uwagę! Liczy się ostatnia kwota dodana w komentarzu z godziną 20.00. Te o 20:01 już się nie liczą.

2. Każdy z wystawionych przedmiotów ma swoją cenę początkową. Licytujemy, podwyższając o pełną złotówkę lub jej wielokrotność.

3. Licytacja odbywa się w komentarzach pod postem wystawionego przedmiotu. Wygrywa ten, kto da najwyższą ofertę w dniu zakończenia licytacji.

4. Lista osób, które wygrały będzie udostępniona po zakończeniu w poście.

5. Osoba, która wygra aukcję dostanie prywatną wiadomość z pytaniem czy będzie odbierać osobiście czy życzy sobie wysyłkę Pocztą Polską.

6. Odbiór osobisty możliwy jest na terenie Rybnika: – Rybnik Plaza, salon telakces – Rybnik Siedziba Fundacji ul. Rybacka 54A elektrownia – DYŻUR – Rybnik Firmowy Punkt Sprzedaży Jaj ul. Św. Józefa 35 – B-VENT ul. Niewiadomska 16, 44-273 Rybnik – Flamingo Sklep z odzieżą nową i używaną Rybnik ul. Chrobrego 9 – sklep Boutique Czerwionka-Leszczyny ul. Parkowa 7 – sklep Żabka Pszów ul.Kolberga 6

7. Na wiadomość z odpowiedzią czekamy 3 dni robocze,jeśli do tego czasu nie będzie odpowiedzi towar wraca na kolejny bazarek, a osoba która nie wpłaciła pieniędzy będzie usuwana z kolejnych bazarków.

8. Fanty odbierać należy najpóźniej do 14 dni od dnia DOSTARCZENIA do punktu. Fanty nie odebrane, po tym terminie wracają do ponownej licytacji. Informacje o dostarczeniu fantów do danego punktu odbioru są podawane na bieżąco na stronie bazarku.

9. Koszty przesyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej.

10. Wpłaty prosimy uiszczać na konto fundacyjne,podane wyżej lub podane w prywatnej wiadomości po zakończeniu bazarku. Dla zainteresowanych: 1% podatku KRS 0000570401 W tytule przelewu należy napisać DAROWIZNA Pchli i data zakończenia bazaru.

11. W przypadku gdy osoba wygrywająca nie ma możliwości wpłaty w terminie 7 dni roboczych po zakończonym bazarku prosimy o taką informację poprzez wiadomość prywatną.

12. Licytujący oświadcza, że: – wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez administratora danych zarządzającego akcją charytatywną w celach niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania bazarku i organizacji wysyłek; – podaje dane osobowe dobrowolnie i oświadcza, że są zgodne z prawdą; – jest świadomy przysługującego mu prawa o dostępie do swoich danych osobowych, do ich sprostowania i usunięcia.