Ginger

Ginger szuka domu🏠
To młoda koteczka, która trafiła do nas wyrudziała, chuda, z zapaleniem ucha, świerzbowcem, kocim katarem, wszołami i lambliami. To wszystko na szczęście już (albo nareszcie) pokonane i teraz czas szukać domku dla tej cudownej koteczki😻
👉Ginger to ok.półroczna, drobna, mrucząca indywidualistka, potrafi mruczec jak traktor, ale i syczec potrafi na ostrzeżenie😉 Na początku wycofana, ale z czasem woli przyjsc na glaskanie nawet zanim zacznie jeść😋 Uwielbia wędki i piłeczki, tunele i sznurki. Przebywa w DT w Rybniku u Pauliny, która serduchem pokazała Ginger, że człowiek to samo dobro💔
ℹ️ Koteczka jest zdrowa, testy fiv/felv ujemne, zaszczepiona, zaczipowana, odrobaczona, posiada książeczkę zdrowia. Obowiazkiem nowego domku będzie sterylizacja. Jest czysta, kuwetkowa, i z apetytem😉 Obecnie w DT przebywa z kotami, które sobie „poustawiała”. Nie znamy jej stosunku do psów, nie miała też kontaktu z dziećmi.
🏠 Szukamy dla Ginger domku niewychodzacego, bezpiecznego, kochającego, który będzie miał czas na tulaski oraz zabawę 🎣🧶 Domek musi być odpowiedzialny i świadomy, że kotek ma ząbki i pazurki oraz wszędzie może wskoczyć 🙈
🐈 Jeśli ktoś chciałby rozważyć adopcję Ginger to prosimy o wypełnienie niezobowiązującej ankiety:
Po wypełnieniu prosimy oczekiwać kontaktu od opiekuna z Fundacji.
Obowiazuje procedura adopcyjna:
– wypełnienie ankiety
– rozmowa z opiekunem
– wizyta przedadopcyjna
– podpisanie umowy adopcyjnej
📣Pamiętaj, koty domowe żyją nawet 20 lat więc warto dobrze przemyśleć adopcję nowego członka rodziny. Jeśli chcesz adoptować zwierzątko bo dzieci chcą, to nie wypełniaj ankiety i nie dzwoń. Zwierzę to żywa istota, za której zycie i zdrowie bierzemy pełną odpowiedzialność.👍❤
☎️Kontakt w sprawie adopcji:
Karolina 696437002. Najlepiej napisać sms.

Przebywa w domu tymczasowym.