Kaja

Kaja

➡️Ma ok 2,5 roku (ur. ok 2021) ➡️testy fiv/felv ujemne, odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona, wykastrowana, zaczipowana, ma książeczkę zdrowia. ➡️Stwierdzono u niej limfocytarno-plazmocytarne zapalenie dziąseł. Miała już ząbki czyszczone i na razie nie została podjęta decyzja o usuwaniu zębów – ale trzeba pilnować stanu uzębienia.

Ciekawa świata. Lubię leżeć na wysokości, myszkować i szukać sobie rozrywki. Niech Was nie zwiedzie moja słodka minka – wejdę wszędzie i zabawię się wszystkim co znajdę Na początku boję się obcych, ale po czasie staję się miziakiem, a za smaczki zrobię prawie wszystkoLubię zabawy wędką i nie wybredzam w jedzonku. Energiczna i jednocześnie przytulaśna ze mnie koteczka Jestem kotką dominującą, charakterną, inne koty sobie podporządkowuję. Spokojny pies nie robi na mnie wrażenia, ale jak mi się coś nie podoba to pacnę łapą, kota i psa

Szukam domku niewychodzącego, bezpiecznego, kochającego, No i raczej bez innych zwierząt ❤️ Jeśli ktoś zastanawia się nad moją adopcją to proszę o wypełnienie niezobowiązującej ankiety, a ciocia oddzwoni: https://docs.google.com/…/1j…/edit Po wypełnieniu prosimy oczekiwać kontaktu od opiekuna z Fundacji.

ℹ️ Więcej informacji o możliwości adopcji: Karolina tel.696437002, najlepiej najpierw sms

Płeć:Samica
    Wiek:2 lata