Nero

❤️ Nero❤️

Nero nie miał łatwego życia…nigdy nie miał „normalnego” domu. Odebrany interwencyjnie od menela, który trzymał go od szczeniaka w piwnicy. Przez brak socjalu i znęcanie, Nero na początku nie lubił ludzi. Po pracy behawioralnej, podejście Nera do ludzi bardzo się zmieniło 😍 to cudowny pies. Nero to typowy pracuś…on mógłby cały czas coś robić, robić, robić i jeszcze raz robić. Jest idealnym psem dla aktywnych osób, chcących pracować z psem, szkolić psa. ⚽️Nero kocha piłeczki, myślę, że naszej kadrze piłkarskiej dałby radę w pojedynkę 🤭  Nero ma ok.5 lat, waży ok 20kg.

➡️ Jest zdrowy, wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany 🐕To taki mini owczarek krótkowłosy, z oderwanym kawałkiem uszka.

➡️Szukamy mu raczej domu niż mieszkania w bloku. On musi mieć gdzie się wybiegać 🙂

➡️Na pewno adopcja będzie wymagała kilku spotkań, by Nero zaufał nim się przeprowadzi. Klatka kennelowa też będzie obowiązkowa w pierwszych tygodniach adopcji.

PROCEDURA ADOPCYJNA:

1. Wypełnienie ankiety adopcyjnej.

2. W ich przypadku obowiązkowe będzie kilka spotkań z psami i wizyta przedadopcyjna.

3. Podpisanie umowy i przekazanie psa W razie pytań proszę dzwonić lub pisać: 506 952 182- Agata

Płeć:Samiec
    Wiek:5 lat